σοφία πόλγκαρ | γυναίκες σκακίστριες
Sofia Polgar – Amazing Artist – Dangerous Tactician

Sofia Polgar – Amazing Artist – Dangerous Tactician

34.95

Ένα πραγματικά μοναδικό βιβλίο!

Σε απόθεμα

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 2-4 ΜΕΡΕΣ

Περιγραφή

Οι σκακιστικοί θρίαμβοι των αδελφών Polgar είναι θρυλικοί. Τώρα, σε αυτό το πολύ ιδιαίτερο βιβλίο, η Sofia Polgar αφηγείται τη δική της εξαιρετική ιστορία: από την εξέλιξή της ως θαύμα και αξιοσημείωτες επιτυχίες στα τουρνουά μέχρι με το σκάκι να κατέχει μικρότερο ρόλο καθώς έκανε οικογένεια.

Η Sofia Polgar παρουσιάζει πολλά από τα παιχνίδια της, το καθένα με τη δική της μάρκα πυροτεχνημάτων. Οι σαφείς, απλοί σχολιασμοί επιτρέπουν στον αναγνώστη να εκτιμήσει τα επιτεύγματά της

Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες, πολλές από τις οποίες δεν έχουν δημοσιευτεί ποτέ στο παρελθόν. Συμπληρώνουν όμορφα το χρονικό τόσο της μετέωρης ανόδου της στον σκακιστικό κόσμο όσο και της αγαπημένης οικογένειάς της που την ενθάρρυνε σε κάθε της στροφή.

Αυτό που δεν είναι γενικά γνωστό είναι ότι η Sofia Polgar είναι επίσης μια ταλαντούχα καλλιτέχνης – μια ταλαντούχα ζωγράφος. Δεκάδες παραδείγματα της λαμπρής της δημιουργικότητας σε καμβά παρουσιάζονται σε αυτό το βιβλίο μεγάλου μεγέθους. Αυτοί οι πίνακες παρουσιάζονται έγχρωμοι και σε ειδικό ματ χαρτί για να ενισχύσουν την απόλαυση της θέασης του αναγνώστη.

Από τον Πρόλογο της Σούζαν Πόλγκαρ: Σας προσκαλούμε να απολαύσετε την εμπειρία της υπέροχης κληρονομιάς της εκπληκτικής σκακιστικής καριέρας και τέχνης της Σόφιας.

Από τον Πρόλογο της Judit Polgar: Εύχομαι στους αναγνώστες ένα ευχάριστο ταξίδι σε αυτήν την καλλιτεχνική εκδρομή που παρέχει σπουδαία μαθήματα σκακιού ενώ παράλληλα προσφέρει τροφή στην ψυχή.

Το Sofia Polgar: Amazing Artist – Dangerous Tactician είναι εν μέρει αυτοβιογραφία, εν μέρει γκαλερί τέχνης και εν μέρει εγχειρίδιο τακτικής, αλλά πάνω από όλα είναι μια πολύ ιδιαίτερη, μοναδική ματιά στη ζωή και τα παιχνίδια ενός καλλιτέχνη τόσο εντός όσο και εκτός της σκακιέρας.

Η Sofia Polgar είναι Ούγγρα/Ισραηλινή σκακίστρια και ταλαντούχα καλλιτέχνης. Διεθνής Μάστερ, ήταν ένα θαύμα στο σκάκι ως νεαρό κορίτσι. είναι η μεσαία αδερφή των τριών διάσημων αδελφών Polgar. Η Σόφια έχει παίξει για την Ουγγαρία σε τέσσερις Σκακιστικές Ολυμπιάδες, κερδίζοντας δύο ομαδικά χρυσά μετάλλια, τρία ατομικά χρυσά μετάλλια, ένα ομαδικό ασημένιο και ένα ατομικό χάλκινο μετάλλιο.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος

Ημερομηνία Έκδοσης

Εκδοτικός Οίκος

Έκδοση

ISBN

Συγγραφέας

Σελίδες