σκακιστικό βιβλίο για άνοιγμα | βιβλίο για σκάκι
Playing the English – A World-Class Repertoire – Nikolaos Ntirlis

Playing the English – A World-Class Repertoire – Nikolaos Ntirlis

27.99

Το English Opening εμφανίζεται μετά το 1.c4 και είναι ένα εξαιρετικό πρακτικό όπλο για παίκτες όλων των επιπέδων

Εκκαθάριση
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 2-4 ΜΕΡΕΣ

Περιγραφή

Το English Opening εμφανίζεται μετά το 1.c4 και είναι ένα εξαιρετικό πρακτικό όπλο για παίκτες όλων των επιπέδων. Τα λευκά δείχνουν το άνοιγμα από την πρώτη κιόλας κίνηση και συχνά φτάνουν σε θέσεις όπου η κατανόηση θεμάτων και σχεδίων είναι πιο σημαντική από την τελευταία ανάλυση που δημιουργείται από  έναν υπολογιστή.

Ο Νικόλαος Ντιρλης παίζει με επιτυχία το Αγγλικό Άνοιγμα εδώ και πολλά χρόνια σε εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου, καθώς και το διδάσκει σε μαθητές που κυμαίνονται από αρχάριους παίκτες έως grandmaster. Ενώ η ανάλυσή του είναι πρώτης τάξεως, ο Ντιρλης κατανοεί επίσης τις διαφορετικές ανάγκες μεταξύ ανταπόκρισης και ανθρώπινου παιχνιδιού, και αυτό το ρεπερτόριο είναι ειδικά προσαρμοσμένο σε πρακτικούς παίκτες.

Playing the English – Ένα ρεπερτόριο παγκόσμιας κλάσης παρέχει ένα πλήρες ρεπερτόριο με το 1.c4, που δείχνει πώς να ανταποκριθείτε σε κάθε σημαντική επιλογή που μπορεί να δοκιμάσουν τα μαύρα. Κάθε ενότητα του βιβλίου ξεκινά με μια εισαγωγή που περιγράφει τα κύρια σχέδια και έννοιες. Έτσι θα είστε εξοπλισμένοι τόσο με τις στρατηγικές όσο και με τις θεωρητικές γνώσεις που απαιτούνται για να συντρίψετε τους αντιπάλους σας.

Ο Νικόλαος Ντίρλης είναι ειδικός στα ανοίγματα ,σύμβουλος σε πολλούς γκρανμαιτρ και επιτυχημένος εκπαιδευτής από την Ελλάδα.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

ISBN

Hardcover ISBN

Έκδοση

,

Εκδοτικός Οίκος

Συγγραφέας

Σελίδες

Ημερομηνία Έκδοσης

Βάρος