Βήμα_1_Rob_Brunia_Cor_Van_Wijgerden | Ελληνικό Σκακιστικό Βιβλίο για Αρχάριους
Βήμα 1 – Rob Brunia , Cor Van Wijgerden
5.00 4.80 Στο καλάθι
Προσφορά!

Βήμα 1 – Rob Brunia , Cor Van Wijgerden

4.80

-4%
Δείγμα βιβλίου

Το βιβλίο ασκήσεων Βήμα 1 από την Ολλανδική σειρά «Βήμα-Βήμα» των Rob Brunia and Cor van Wijgerden. Στις 56 σελίδες του περιέχει 486 ασκήσεις και πραγματεύεται όλους τους κανόνες του σκακιού.

Σε απόθεμα

ΠΑΡΑΔΟΣΗ σε 7-12 μέρες

Περιγραφή

Το βιβλίο ασκήσεων Βήμα 1 από την Ολλανδική σειρά εκμάθησης σκακιού «Βήμα-Βήμα» των Rob Brunia and Cor van Wijgerden. Στις 56 σελίδες του περιέχει 486 ασκήσεις και πραγματεύεται όλους τους κανόνες του σκακιού.
Επιπλέον, δίνεται μεγάλη προσοχή στις βασικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να παίξουμε το παιχνίδι. Οι λύσεις στις ασκήσεις είναι σε μία κίνηση. Άμυνα με μία κίνηση, ματ σε μια κίνηση κλπ.

Περιγραφή για το Βήμα 1
Σε σύγκριση με άλλα βιβλία για αρχάριους η Σειρά «Βήμα-Βήμα» αναπτύσσει με μοναδικό τρόπο το διδακτικό υλικό. Αναβάλλουμε για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα το μάθημα για το πώς θα κάνουμε ματ. Αυτό ακούγεται ασυνήθιστο σε σχέση με όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, αλλά η πράξη έδειξε ότι λειτουργεί άψογα. Τα παιδιά μαθαίνουν να παίζουν σκάκι πολύ καλά, ειδικά όταν τους δίνετε αρκετός χρόνος για ασκήσεις και παρτίδες.
Το ‘Βήμα 1’ αποτελείται από το εγχειρίδιο για τον προπονητή και τα τετράδια των ασκήσεων για τους μαθητές: Bήμα 1, Bήμα 1 extra και Bήμα 1+ (πρώτο πρόσθετο βήμα). Διατίθενται επίσης και δύο ειδικά βιβλία για παιδιά έως 9 ετών: τα Μικρά βήματα 1 και Μικρά Βήματα 2.

Περιεχόμενα
Στο βιβλίο ασκήσεων της σειράς «Βήμα-Βήμα» υπάρχουν 13 σελίδες με περιλήψεις των μαθημάτων

 1. Η σκακιέρα
 2. Οι κινήσεις των κομματιών
 3. Απειλούμε κι κόβουμε
 4. Το πιόνι
 5. Άμυνα
 6. Σαχ και πώς να το αποφύγουμε
 7. Ματ
 8. Ροκέ
 9. Αλλαγή και συμφέρουσα αλλαγή
 10. Διπλή επίθεση
 11. Ισοπαλία
 12. Το πιόνι (2)
 13. Σκακιστική γραφή

Στις υπόλοιπες 42 σελίδες υπάρχουν 12 θέσεις (ασκήσεις) σε κάθε μία. Αυτό σημαίνει σύνολο 42×12-18 (τα σκίτσα) = 486 ασκήσεις συνολικά.-

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Ημερομηνία Έκδοσης

Συγγραφέας

,

Εκδοτικός Οίκος

Έκδοση

Σελίδες

Βάρος

ISBN

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Βήμα 1 – Rob Brunia , Cor Van Wijgerden”