βιβλίο σκάκι στρατηγικής | τακτικά και στρατηγική στο σκάκι
Supreme Chess Understanding – Statics & Dynamics – Wojciech Moranda

Supreme Chess Understanding – Statics & Dynamics – Wojciech Moranda

35.00

Εκκαθάριση
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 2-4 ΜΕΡΕΣ

Περιγραφή

Η διάκριση μεταξύ στρατηγικής και τακτικών είναι ένα από τα πρώτα πράγματα για τα οποία μαθαίνει ένας σκακιστής, αλλά έχετε ακούσει ποτέ για τη στατική και τη δυναμική; Γνωρίζατε ότι σχεδόν κάθε κρίσιμη απόφαση που παίρνετε σε μια παρτίδα σκάκι διέπεται από τους κανόνες της λεγόμενης στατικής/δυναμικής ισορροπίας; Εάν όχι, για χάρη της δικής σας εξέλιξης στο σκάκι, ίσως θέλετε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτό από αυτό ακριβώς το βιβλίο!

Στο «Supreme Chess Understanding: Statics & Dynamics», ο GM Moranda εξηγεί σχολαστικά τους κανόνες που διέπουν τη φυσική του παιχνιδιού, εστιάζοντας ιδιαίτερα στην αλληλεπίδραση μεταξύ στατικών και δυναμικών παραγόντων. Στον σημερινό κόσμο του σκακιού που ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και δεν αρκεί να γνωρίζουμε  μόνο τις βασικές αρχές. Χάρη στη γνώση που αποκτήθηκε από τη μελέτη αυτής της εργασίας, η πλοήγηση στον λαβύρινθο των μετασχηματισμών θέσης θα γίνει παιχνιδάκι!

Οι 65 προσεκτικά επιλεγμένες ασκήσεις θα κάνουν τις σκακιστικές σας αισθήσεις να γεμίζουν από μαθησιακό ενθουσιασμό. Εκτός από αυτό, θα επωφεληθείτε από τον τεράστιο όγκο πρακτικών και ψυχολογικών συμβουλών που παρέχει ο συγγραφέας. Τέλος, η μορφή κουίζ του βιβλίου θα κάνει τη διαδικασία της μελέτης όχι μόνο γόνιμη, αλλά πάνω από όλα διασκεδαστική!

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

ISBN

Σελίδες

Εκδοτικός Οίκος

Έκδοση

,

Συγγραφέας

Hardcover ISBN