Σκακιστικό Χρονόμετρο DGT 2500 | Σκακιστικα χρονόμετρα
Σκακιστικό Χρονόμετρο DGT 2500

Σκακιστικό Χρονόμετρο DGT 2500

79.00

Το χρονόμετρο σκακιού DGT 2500 είναι ένα το πιο πρόσφατο προϊόν της DGT και συνεχίζει την παράδοση της εταιρείας στην κατασκευή υψηλής ποιότητας ρολογιών για σκάκι.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 2-4 ΜΕΡΕΣ

Περιγραφή

Το χρονόμετρο σκακιού DGT 2500 είναι το νεότερο μοντέλο της DGT.
Διαθέτει :

– Kορυφαία οθόνη υψηλής ανάλυσης με προσαρμοσμένη γραμματοσειρά που καθιστά πολύ εύκολη την ανάγνωση της ώρας ακόμη και από μακρινές αποστάσεις. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα όχι μόνο για τους παίκτες, αλλά και για τους διαιτητές και το κοινό που μπορεί να δει το χρόνο με ευκολία.
– Το ρολόι σκακιού DGT 2500 με τις 36 προ-προγραμματισμένες ρυθμίσεις του προσφέρει μεγάλη ποικιλία επιλογών. Ένα νέο χαρακτηριστικό που εισήχθη είναι δύο διαφορετικές προκαθορισμένες ρυθμίσεις για έναν αγώνα Armageddon.
– Ο μοχλός του στο επάνω μέρος υποδεικνύει ξεκάθαρα ποιανού είναι η σειρά. Χάρη στην υψηλή αντίθεση μεταξύ του έντονου κόκκινου και του λευκού χρώματος, οι παίκτες μπορούν να δουν πιο εύκολα αν είναι η κίνησή τους.
– Ο ενεργειακά αποδοτικός σχεδιασμός του σκακιστικού χρονομέτρου DGT 2500 κάνει τη διάρκεια ζωής του μεγαλύτερη από ποτέ. Οι παίκτες μπορούν να το χρησιμοποιούν για περισσότερες από 4.000 ώρες παιχνιδιού!
– Μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να μεταβαίνει αυτόματα στην επόμενη περίοδο μετά από έναν καθορισμένο αριθμό κινήσεων.
– Η προσθήκη ενός επιπλέον λεπτού στο ρολόι είναι τώρα ευκολότερη και ταχύτερη. Αυτή η λειτουργία είναι ιδανική για τους διαιτητές στα τουρνουά, κάνοντας τη δουλειά τους πιο απλή και γρήγορη.
– Το χρονόμετρο σκακιού DGT 2500 είναι ένα πιστοποιημένο ηλεκτρονικό ρολόι για σκακί με τη σφραγίδα έγκρισης και σύστασης της FIDE(Παγκόσμια Σκακιστική Ομοσπονδία).

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Εταιρία

Υλικό

Fide

Διαστάσεις

Βάρος