Σκάκι από την αρχή, Μαθαίνοντας τα βασικά – Γιάκομπ Όγκαρντ | Σκάκι για παιδιά
Σκάκι από την αρχή, Μαθαίνοντας τα βασικά – Γιάκομπ Όγκαρντ
7.50 6.50 Στο καλάθι
Προσφορά!

Σκάκι από την αρχή, Μαθαίνοντας τα βασικά – Γιάκομπ Όγκαρντ

6.50

-13%
Δείγμα βιβλίου

H πρώτη έκδοση στα ελληνικά της κορυφαίας εκδοτικής εταιρίας Quality Chess από έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Ιδανικό για παιδιά και προπονητές.

Σε απόθεμα

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 2-4 ΜΕΡΕΣ

Περιγραφή

Η σειρά “Σκάκι από την Αρχή” είναι αποτέλεσμα πολυετούς δουλειάς και έχει σχεδιαστεί με προσοχή ώστε να βοηθήσει το μαθητή να κάνει τα πρώτα του βήματα στο σκάκι μέχρι το επίπεδο στο οποίο θα μπορεί να παίζει σε τουρνουά με αυτοπεποίθηση.

Ο Γιάκομπ Όγκααρντ είναι Γκραντμέτρ (Grandmaster), προπονητής με τον τίτλο του FIDE Senior Trainer, πρωταθλητής Μεγάλης  Βρετανίας το 2007 και ο μοναδικός συγγραφέας που έχει κερδίσει όλα τα βραβεία που υπάρχουν για σκακιστικά βιβλία!! Έχει πλέον αποσυρθεί από τα διεθνή τουρνουά για να επικεντρωθεί στη συγγραφή βιβλίων και την προπονητική.

Στους διάφορους μαθητές του περιλαμβάνονται από χρυσοί Ολυμπιονίκες και διεκδικητές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος μέχρι και παιδιά στην τοπική σκακιστική ομάδα που παίζουν και οι δύο κόρες του. Επίσης, είναι ιδρυτής και επικεφαλής προπονητής της Quality Chess Academy που έχει ήδη πραγματοποιήσει 2 πολύ επιτυχημένα camp στην Ελλάδα, στην Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης ενώ είναι και ο ιδρυτής της διάσημης διαδικτυακής πλατφόρμας εκμάθησης σκακιού  365chessacademy.com

“Μαθαίνοντας τα Βασικά” ονομάζεται το πρώτο από τα συνολικά 12 βιβλία της σειράς. Ο μαθητής θα προπονηθεί πάνω στους κανόνες του παιχνιδιού αλλά επίσης θα εξασκήσει και τις απαραίτητες δεξιότητες όπως η αναγνώριση απειλών, τα απροστάτευτα κομμάτια και τα βασικά μοτίβα των ματ.
Τέλος ο  Αντρές Γουανταλούπε, ο οποίος έχει επιμεληθεί τα σκίτσα του βιβλίου είναι σκιτσογράφος παγκόσμιας εμβέλειας!

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Ημερομηνία Έκδοσης

Συγγραφέας

Εκδοτικός Οίκος

Έκδοση

Σελίδες

Βάρος

ISBN

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Σκάκι από την αρχή, Μαθαίνοντας τα βασικά – Γιάκομπ Όγκαρντ”