Opening for White According to Anand vol. 10 | ξυλινες σκακιερες
Opening for White According to Anand vol. 10 – Alexander Khalifman

Opening for White According to Anand vol. 10 – Alexander Khalifman

22.00

Βιβλίο του Alexander Khalifman, το δέκατο της σειράς και είναι αφιερωμένο στο σύστημα Sveshnikov της Σικελικής άμυνας.

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

ΠΑΡΑΔΟΣΗ σε 7-12 μέρες

Περιγραφή

Το δέκατο βιβλίο της σειράς “Opening for White According to Anand – 1.e4“. Είναι αφιερωμένο κυρίως στο σύστημα Sveshnikov, επίσης γνωστό σαν Chelyabinsk.

Ο Khalifman υπόσχεται ότι μετά την ανάγνωση αυτού το βιβλίου ο αναγνώστης θα είναι απόλυτα προετοιμασμένος να δοκιμάσει να παίξει στις παρτίδες του τη Sveshnikov, που είναι ένα από τα καλύτερα συστήματα της Σικελικής άμυνας.

Ο Alexander Khalifman είναι από τους μεγαλύτερους ιστορικά Ρώσσους σκακιστές βραβευμένος με τον τίτλο του Grand Master (GM) από το 1990 και στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 1999. Ο Khalifman προπονεί την εθνική ομάδα του Αζερμπαϊτζάν από το 2013, μια τις καλύτερες εθνικές παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια.

Επιπλέον πληροφορίες

Ημερομηνία Έκδοσης

Συγγραφέας

Εκδοτικός Οίκος

Έκδοση

Σελίδες

Βάρος

ISBN