άνοιγμα σκάκι για τα λευκά | άνοιγμα 1.e4
Keep It Simple 1.e4 – 2.0 – A Rich and Dynamic Chess Opening Repertoire for White – Christof Sielecki

Keep It Simple 1.e4 – 2.0 – A Rich and Dynamic Chess Opening Repertoire for White – Christof Sielecki

34.95

Ένα πλούσιο και δυναμικό ρεπερτόριο ανοίγματος σκακιού για τα λευκά

Σε απόθεμα

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 2-4 ΜΕΡΕΣ

Περιγραφή

Ο προπονητής Christof Sielecki αναθεώρησε και ενημέρωσε διεξοδικά το εγχειρίδιο ανοίγματος του σκακιού με τις καλύτερες πωλήσεις για το 2018. Καλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε όταν κάνετε άνοιγμα με το 1.e4. Θα λάβετε ένα πλήρες ρεπερτόριο ανοίγματος  για τα λευκά.

Γιατί αυτό το ρεπερτόριο ανοιγματος όμως ονομάζεται απλό; Για τον απλούστατο λόγο ότι οι βαριάντες αυτές είναι εύκολο να της θυμηθεί κανείς και απαιτούν ελάχιστη ή καθόλου συντήρηση.

Ο International Master Christof Sielecki δημιούργησε μια επιτυχημένη σειρά με τις αξιόπιστες γραμμές ανοίγματος για σκακιστές σχεδόν όλων των επιπέδων. Ανέπτυξε αυτό το ρεπερτόριο δουλεύοντας με μαθητές που αναζητούσαν κάτι εύκολο να κατανοήσουν και να μάθουν. Ο Sielecki εξηγεί πάντα με σαφήνεια τα σχέδια και τον τρόπο αντιμετώπισής τους και εστιάζει στις απαιτήσεις της θέσης. Οι παίκτες με βαθμολογία 1500 ή υψηλότερη θα ωφεληθούν από τη μελέτη αυτού του εξαιρετικά προσιτού βιβλίου.

Ο Christof Sielecki είναι Διεθνής Μάστερ από τη Γερμανία. Έχει διδάξει και εκπαιδεύσει σκάκι για πολλά χρόνια και διευθύνει ένα δημοφιλές κανάλι στο YouTube που ονομάζεται ChessExplained. Κέρδισε πολλά βραβεία με το μάθημά του στην Chessable και έχει δημιουργήσει τρεις τόμους ανοίγματος Keep it Simple.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Εκδοτικός Οίκος

Έκδοση

Hardcover ISBN

Βάρος

Συγγραφέας

Σελίδες

Ημερομηνία Έκδοσης