IM’s Gerard Welling & Michael Basman – U Cannot Be Serious – Avant-Garde Strategy in Chess

IM’s Gerard Welling & Michael Basman – U Cannot Be Serious – Avant-Garde Strategy in Chess

28.50

Ένα πρωτότυπο σκακιστικό βιβλίο που πρέπει να βρίσκεται σε όλες τις βιβλιοθήκες! Μία φοβερή δουλειά η οποία θα πρέπει να μελετηθεί από τον κάθε σκακιστή.

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

ΠΑΡΑΔΟΣΗ σε 7-12 μέρες

Περιγραφή

Σε αυτό το βιβλίο ο Michael Basman μας παρουσιάζει τις σκακιστικές του ιδέες. Ο Basman εγκατέλειψε σε μεγάλο βαθμό το αγωνιστικό σκάκι σε τουρνουά γύρω στο 2000 με σκοπό να αφοσιωθεί στην ανάπτυξη του σχολικού σκακιού. Αυτό βοήθησε σε τεράστιο βαθμό το σχολικό Αγγλικό σκάκι να ανθίσει. Αυτό το καταλαβαίνουμε αν σκεφτεί κανείς ότι το πανεθνικό τους σχολικό πρωτάθλημα συγκεντρώνει πάνω από 40000 παιδιά!!

Στο βιβλίο αυτό θα βρούμε αναλύσεις του  Gerard Welling που προέρχονται από προσωπικές εμπειρίες από τουρνουά με τον Basman. Οι δύο αυτοί παίχτες συναντήθηκαν σε δύο τουρνουά, στο Biel Masters το 1979 και στο Liege Open το 1981. Έτσι σε αυτό το πολύ ωραίο βιβλίο θα συναντήσουμε συζητήσεις ανάμεσα σε αυτούς τους δύο. Θα μελετήσουμε ανταλλαγή απόψεων, και αναλύσεις των παιχνιδιών του  Michael Basman.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Ημερομηνία Έκδοσης

Συγγραφέας

,

Εκδοτικός Οίκος

Έκδοση

Σελίδες

Βάρος

ISBN