Ξύλινη ηλεκτρονική σκακιέρα | DGT ψηφιακή σκακιέρα
Ηλεκτρονική σκακιέρα Smart board (χωρίς συντεταγμένες)

Ηλεκτρονική σκακιέρα Smart board (χωρίς συντεταγμένες)

220.00

Με την ηλεκτρονική σκακιέρα της DGT μπορείτε να πετύχετε τα πάντα, μιας και είναι κατάλληλη τόσο για τουρνουά αλλά και παιχνίδι στο σπίτι

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 2-4 ΜΕΡΕΣ

Περιγραφή

Η DGT Smart Board είναι η νέα προσθήκη στις ηλεκτρονικές σκακιέρες της DGT.
Αυτή η ηλεκτρονική σκακιέρα είναι σχεδιασμένη πιο οικονομικά από τις ξύλιες e-boards και είναι από φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό.

Η Smart Board είναι μια πολύ καλή έκδοση σε αυτό το εύρος ηλεκτρονικών σκακιερών, ενώ παρέχει την ίδια μεγάλη λειτουργικότητα και εμπειρία χρήστη με τις e-Boards.

Η σκακιέρα είναι κατάλληλη τόσο για τουρνουά όσο και για χρήση στο σπίτι

Για χρήση στο σπίτι:

  • Παιχνίδι με Υπολογιστή, Προπόνηση, Ανάλυση και Μελέτη: Η DGT Smart Board αλληλεπιδρά με τα πιό δυνατά σκακιστικά προγράμματα και σκακιστικές μηχανές ανάλυσης που είναι διαθέσιμα στον Υπολογιστή ή το Λαπτοπ σας. Αν προσθέσετε το DGT Pi υπολογιστή μπορείτε να κάνετε την Smart Board τον ισχυρότερο παρτενέρ για προπόνηση. Οι παρτίδες αποθηκεύονται αυτόματα για έκδοση ή για νάλυση.
  • Παιχνίδι Online: Παίξτε ενάντια σε αντίπαλους από όλο τον κόσμο με την χρήση της DGT Smart Board ως συσκευής εισαγωγής. Οι κινήσεις του αντίπαλου (άνθρωπος ή μηχανή) εμφανίζουναι στην οθόνη του σκακιστικού χρονομέτρου DGT3000, το οποίο συνδέεται με την Smart Board.
  • Ζωντανή Μετάδοση μέσω Ιντερνετ: Χρησιμοποιήστε το δωρεάν λογισμικό DGT LiveChess και την Υπηρεσία Cloud για να μεταδόσετε τις παρτίδες σας ζωντανά μέσω ίντερνετ.

Για χρήση σε τουρνουά

  • Ρύθμιση Τουρνουά: Οι DGT Smart Boards είναι πλήρως συμβατές για χρήση με τις υπάρχουσες ξύλινες  DGT e-Boards σε ένα τουρνουά.
  • Ζωντανή Μετάδοση μέσω Ιντερνετ: Χρησιμοποιήστε το δωρεάν λογισμικό DGT LiveChess και την Υπηρεσία Cloud για να μεταδόσετε τις παρτίδες σας ζωντανά μέσω ίντερνετ.

Ο καλωδιακός εξοπλισμός, τα κομμάτια και το ρολόι πωλούνται χωριστά!

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Υλικό

Χρώμα

Διάσταση Τετραγώνου

Διάσταση Σκακιέρας
Βάρος

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ηλεκτρονική σκακιέρα Smart board (χωρίς συντεταγμένες)”