βιβλίο του Μαγκνους κάρλσεν | magnus carlsen βιβλιο
Grind Like a Grandmaster – How to Keep Pressing until Your Opponent Cracks – David Howell, Magnus Carlsen

Grind Like a Grandmaster – How to Keep Pressing until Your Opponent Cracks – David Howell, Magnus Carlsen

29.95

Σε αυτό το βιβλίο του Carlsen και  Howell  θα μάθετε πώς μπορείτε να πιέζετε τον αντίπαλό σας μέχρι να σπάσει.

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

ΠΑΡΑΔΟΣΗ σε 7-12 μέρες

Περιγραφή

Είναι εκπληκτικό το πόσο παιχνίδι μπορείτε να δημιουργήσετε σε μια φαινομενικά ισότιμη θέση σκακιού – αν επιμείνετε. Σε αυτό το βιβλίο, ο σπουδαιότερος σκακιστής όλων των εποχών, ο Μάγκνους Κάρλσεν, και ο φίλος του, ο μεγάλος δάσκαλος Ντέιβιντ Χάουελ, εξηγούν πώς να κερδίσετε αυτού του είδους τα παιχνίδια σκακιού.

Ο Carlsen και ο Howell δείχνουν πώς μπορείτε να κρατήσετε ένα παιχνίδι ζωντανό, πώς μπορείτε να συνεχίσετε να δημιουργείτε προβλήματα στον αντίπαλό σας, πώς μπορείτε να αναγνωρίσετε τα πρώτα μικρά λάθη και πώς μπορείτε να πιέζετε τον αντίπαλό σας μέχρι να σπάσει.

Το New In Chess μετέτρεψε αυτό το βιβλίο από ένα δημοφιλές μάθημα βίντεο  της Chessable και MoveTrainer ® με τη βοήθεια των Carlsen και Howell. Οι ζωηρές συζητήσεις των δύο φίλων μεταφράζονται πολύ καλά σε ένα άκρως διδακτικό εγχειρίδιο σκακιού. Είναι σκάκι κορυφαίου επιπέδου, χρησιμοποιώντας ως παραδείγματα παιχνίδια grandmaster, αλλά οι πληροφορίες είναι προσβάσιμες σε παίκτες όλων των επιπέδων.

Ο Μάγκνους Κάρλσεν κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκακιού το 2013 και άφησε τον τίτλο του το 2023. Θεωρείται ως ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών και κατέχει την #1 θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Έχει διαβάσει δεκάδες βιβλία που έχει εκδώσει η New In Chess, αλλά αυτό είναι το πρώτο βιβλίο με συγγραφέα τον Carlsen. Ο Carlsen (1990) ζει στο Όσλο της Νορβηγίας.

Ο Ντέιβιντ Χάουελ είναι ένας κορυφαίος Γκραν Μάστερ σκακιού με κορυφαία βαθμολογία 2700+ και  χρυσός νικητής στην Ολυμπιάδα. Είναι γνωστός και δημοφιλής σχολιαστής σε live chess streams. Ο Howell (1990) είναι δύο εβδομάδες μεγαλύτερος από τον Carlsen, γεννήθηκε στο Eastbourne του Ηνωμένου Βασιλείου και ζει στο Όσλο της Νορβηγίας.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Συγγραφέας

,

ISBN

Ημερομηνία Έκδοσης

Εκδοτικός Οίκος

Σελίδες

Έκδοση

Βάρος