βιβλίο εργασιών σκάκι | σκακιστικό ασκησιολόγιο
Everyone’s First Chess Workbook – Fundamental Tactics and Checkmates for Improvers – 738 Practical Exercises – Peter Giannatos

Everyone’s First Chess Workbook – Fundamental Tactics and Checkmates for Improvers – 738 Practical Exercises – Peter Giannatos

24.95

Θεμελιώδεις τακτικές και εικόνες ματ για να βελτιώσετε αισθητά το επίπεδο σας! Λύστε 738 ασκήσεις και δείτε το επίπεδο και το elo σας να εκτοξεύονται!

Σε απόθεμα

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 2-4 ΜΕΡΕΣ

Περιγραφή

Εάν θέλει κάποιος να δει ουσιαστική βελτίωση η ενασχόληση με τακτικά προβλήματα και εικόνες ματ είναι απαραίτητη. Αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερες παρτίδες.

Λίγα λόγια για το βιβλίο.

Το βιβλίο αυτό προσφέρει ένα πλήρες ρεπερτόριο τακτικών ασκήσεων και εικόνων ματ. Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε σαν ένα θησαυρό σκακιστικών γνώσεων. Όλα τα προβλήματα παρουσιάζονται με ξεκάθαρο και ουσιαστικό τρόπο χωρίς περιττά λόγια και αναλύσεις. Αυτό βοηθάει σε μεγάλο βαθμό των αναγνώστη στο να κατανοήσει τα μοτίβα και τις θέσεις που παρουσιάζονται. Το βιβλίο εκτός των άλλων προσφέρει και κάτι άλλο πρωτότυπο και μοναδικό. Προσφέρει άφθονο χώρο για την καταγραφή και ανάλυση των ασκήσεων. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές αλλά και τους προπονητές τους στην οργάνωση και ανάλυση των λύσεων. Το  Everyone’s First Chess Workbook περιέχει ασκήσεις και θέματα τα οποία θα σας κρατήσουν απασχολημένους για καιρό!

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα.

Ο Peter Giannatos επέλεξε να συνθέσει ένα καταπληκτικό βιβλίο αποτελούμενο από 738 ασκήσεις. Σε αυτό το βοήθησε η η πολυετή του εμπειρία στο βραβευμένο Charlotte Chess Center. Είναι επίσης ιδρυτής του Charlotte Chess Center & Scholastic Academy που έχει έδρα στο στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ. Ασχολείται γενικά με το σκάκι από έφηβος και τουλάχιστον τα 10 τελευταία χρόνια με την προπονητική και τη γενικότερη οργάνωση του σκακιού. Ο Peter Giannatos έχει επίσης κατακτήσει τον τίτλο του Fide-Master καθώς και τον τίτλο του US Chess National Master. Τον περισσότερο χρόνο του τον αφιερώνει εκτός από την συγγραφή στην προπονητική. Στην ουσία διδάσκει στους μαθητές του τις τεχνικές τις οποίες έκαναν και τον ίδιο να έχει τεράστια βελτίωση.

Σίγουρα ένα βιβλίο το οποίο θα εκτοξεύσει το επίπεδο σας!

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Ημερομηνία Έκδοσης

Συγγραφέας

Εκδοτικός Οίκος

Έκδοση

Σελίδες

Βάρος

ISBN