Εμβάθυνση_προς_εύρεση_του_ακριβέστερου_σχεδίου_Δημήτρης_Ντουντανιώτης | σκάκι ελληνας συγγραφέας
Εμβάθυνση προς εύρεση του ακριβέστερου σχεδίου – Δημήτρης Ντουντανιώτης

Εμβάθυνση προς εύρεση του ακριβέστερου σχεδίου – Δημήτρης Ντουντανιώτης

18.00

Το κεντρικό θέμα που αναπτύσσεται στο βιβλίο αυτό σχετίζεται με την οργάνωση της σκακιστικής σκέψης

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

ΠΑΡΑΔΟΣΗ σε 7-12 μέρες

Περιγραφή

Ο Δημήτρης Ντουντανιώτης προλογίζει το βιβλίο του

Το παρόν βιβλίο αποτελεί μια συλλογή επιλεγμένων θέσεων από παρτίδες και σπουδές με στόχο την εξάσκηση στη εύρεση του ακριβέστερου σχεδίου σε κάθε θέση. Ειδικότερα, ο ιδιαίτερος σκοπός για τη συγγραφή του συγκεκριμένου βιβλίου ήταν η εμβάθυνση στον τρόπο προσέγγισης μιας θέσης.

Η πραγματικότητα ενός σχεδίου είναι η εφαρμογή συγκεκριμένων ιδεών που προκύπτουν κατά την προσπάθειά μας να κατανοήσουμε τη θέση. Φυσικά η πολυπλοκότητα κάθε σχεδίου δεν είναι παρόμοια σε όλες τις περιπτώσεις. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε θέσης μπορούν να ερμηνεύσουν τους λόγους για τους οποίους θα παίξουμε τις επόμενες κινήσεις μας. Έτσι το κεντρικό θέμα που αναπτύσσεται στο βιβλίο αυτό σχετίζεται με την οργάνωση της σκακιστικής σκέψης.

Η ύλη του βιβλίου απευθύνεται σε παίκτες κάθε επιπέδου, ενώ τα κεφάλαια έχουν διαμορφωθεί με αυξανόμενη δυσκολία. Στις θέσεις που παρουσιάζονται περιλαμβάνονται αναλύσεις, παρατηρήσεις με εκτενή επεξήγηση, σύγκριση βαριάντων, προβλήματα προς λύση, 104 διαγράμματα και ειδικές συμβουλές για την πλήρη καθοδήγηση του αναγνώστη. Πρόκειται για ένα βιβλίο απαραίτητο σε όποιον θέλει να κατανοήσει τις απαραίτητες τεχνικές που θα τον οδηγήσουν στην εύρεση του ακριβέστερου σχεδίου στις παρτίδες του!

Περισσότερα Ελληνικά  Σκακιστικά Βιβλία

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Ημερομηνία Έκδοσης

Συγγραφέας

Εκδοτικός Οίκος

Έκδοση

Σελίδες

Βάρος

ISBN

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Εμβάθυνση προς εύρεση του ακριβέστερου σχεδίου – Δημήτρης Ντουντανιώτης”