Προσφορά!

‘Ελληνες Διεθνείς Μαιτρ – Στράτος Γρίβας

21.00

-16%

H πρώτη δημιουργική εργασία που αναφέρεται αποκλειστικά στο Ελληνικό σκάκι, με βιογραφικά στοιχεία και παρτίδες.

Εξαντλημένο

Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό είναι η πρώτη δημιουργική εργασία που αναφέρεται αποκλειστικά στο Ελληνικό σκάκι, με βιογραφικά στοιχεία και παρτίδες. Ένα βιβλίο με σημαντική συλλεκτική και ιστορική αξία για τη διαδρομή του ελληνικού σκακιού.

Ο Στράτος Γρίβας, Grandmaster και κορυφαίος προπονητής, είναι μια από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες στο ελληνικό και παγκόσμιο σκάκι τα τελευταία χρόνια. Γεννήθηκε στο Αίγιο Αχαΐας το 1966 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η εγγραφή του στο “Σκακιστικό Όμιλο Καλλιθέας” το 1979 αποτέλεσε την πρώτη επαφή του με το σκάκι. Η εξέλιξή του ήταν άμεση και δύο χρόνια αργότερα κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας Παίδων. Στη συνέχεια της καριέρας του κατέκτησε όλους τους Ελληνικούς και Διεθνείς Τίτλους της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (ΕΣΟ) και της Διεθνούς Σκακιστικής Ομοσπονδίας (FIDE). Στην πορεία του αυτή, σημαντικό ρόλο έπαιξε η εκπαίδευση που έλαβε στη Μόσχα το 1984 από επίλεκτα ονόματα του Παγκόσμιου Σκακιού.

Παράλληλα με την αγωνιστική του καριέρα, ο Στράτος Γρίβας έχει αναπτύξει συγγραφικό, διοικητικό-οργανωτικό καθώς και προπονητικό έργο ενώ ως FIDE Senior Trainer έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες εν δυνάμει και εν ενεργεία προπονητές σε σεμινάρια της Διεθνούς Ομοσπονδίας ανά την υφήλιο.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Ημερομηνία Έκδοσης

Συγγραφέας

Εκδοτικός Οίκος

Έκδοση

Σελίδες

Βάρος

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “‘Ελληνες Διεθνείς Μαιτρ – Στράτος Γρίβας”